ASSORTIMENT

AANDRIJVING

Van aandrijftechniek tot assen en bewerking

Binnen de aandrijftechniek voeren we een groot aantal producten als bijvoorbeeld: koppelingen, V-snaren, tandriemen, kettingen en tandheugels. Ook kunnen we dit soort onderdelen op maat laten maken zodat voor elk probleem een oplossing gevonden kan worden.

Wentellagers & lagerblokken

Wij bieden een breed assortiment aan alle type lagers van miniatuur kogellager tot deelbare lagerblokken. Deze bieden wij van zowel A als B merken zoals SKF, NSK, FAG, TSC enz.

Tandwielen & aandrijfkettingen

Zoekt u tandwielen van staal C45 of genitreerd wij hebben deze en alles wat er tussen zit. Ook leveren we verschillende soorten kettingen hierin verstaan we zowel aandrijf kettingen als als transport kettingen met meenemers. Voor elke toepassing hebben wij een oplossing!

Riemen Mulco & Conti

Je kunt in plaats van kettingen natuurlijk in sommige toepassingen beter een aandrijfriem gebruiken.Het voordeel hiervan is dat deze onderhoudsvrij zijn en dus een stuk minder aandacht vereisen. Onder aandrijfriemen heb je ook nog een aantal verschillende types. Zo kennen we bijvoorbeeld V-snaren en tandriemen met verschillende profielen maar ook een minder voorkomend product als Nut-Link. Deze laatste optie is geheel zelf zonder gereedschap op maat te maken en dus super voor noodoplossingen.

BEHAbelt

Voor speciale aandrijfriemen of transportriemen leveren we bijvoorbeeld BEHA Belt zie voor meer info het product overzicht!

www.behabelt.com

Vragen staat vrij!

Roman Techno helpt u graag

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over onze producten of diensten? Vul het contactformulier in en wij komen er zo snel mogelijk op terug.

    Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

    Klant worden bij misschien wel dé beste technische groothandel van Nederland