ASSORTIMENT

GEREEDSCHAP

Gereedschap kopen van de beste topmerken

Om fatsoenlijk werk af te kunnen leveren heb je natuurlijk ook goed gereedschap nodig waarop je kunt vertrouwen. Wij bieden een aantal verschillende merken van handgereedschap aan. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een gereedschapswagen dan kunnen we deze van bijvoorbeeld Gedore of Beta leveren. Ben je opzoek naar elektrisch handgereedschap dan bieden wij de keuze uit onder andere Metabo of Makita.

Handgereedschap

Goed werk heeft goed gereedschap nodig! Wij bieden een aantal keuzes, zo hebben we bijvoorbeeld handgereedschap van Gedore, Beta, Stanley, Wera, Knipex en nog veel meer. Groot of klein gereedschap, wij hebben een grote voorraad aan allerlei verschillende gereedschappen. Er is niets waar we niet aan kunnen komen!

Lasapparatuur & toebehoren

Ook voor lasbenodigdheden zit je goed bij Roman Techno! Wij zijn dealer van onderandere Laskar. Wij hebben bijvoorbeeld lasapparaten, lasdraad, electrodes, toortsen en laskappen. Maar ook slijtage onderdelen van lasapparaten zoals laspitjes, gasverdelers, en gascups. Je kunt voor alles met betrekking tot lassen bij ons terecht!

Electrische handgereedschap

Alles met de hand doen wordt al snel vervelend. Hiervoor kunt u natuurlijk veel gemakkelijker en sneller een elektrische oplossing voor nemen. Zo hebben wij elektrisch handgereedschap van Metabo en Makita maar ook voor andere merken als Fein en Festool kunt u bij ons terecht.