ASSORTIMENT

AFDICHTING

Van oliekeerring tot pneumatische afdichtingen

Wij bieden al jaren een zeer ruim assortiment aan afdichtingen uit voorraad. Zo hebben we bijvoorbeeld: Oliekeerringen, O-ringen, PTFE dichtingen, Pakking koord, Hydraulische en Pneumatische afdichtingen en nog veel meer! Voor technische vragen of advies kunt u ook bij ons terecht zowel aan de balie als over telefoon of mail.

Keerringen & o-ringen

Voor het afdichten van zowel stationaire als bewegend delen worden vaak O-Ringen en Keerringen gebruikt we hebben een groot assortiment van deze producten uit voorraad leverebaar in zowel metrische als inch maten.

Teflonseals & pakkingskoord

Vroeger gebruikte men vaak afdichtingskoord als er bijvoorbeeld een as van een waterpomp afgedicht moest worden. Wij zien dat dit soort afdichtingen nog steeds gebruikt worden in de industrie en hebben deze altijd in verschillende maten uit voorraad leverbaar.

Hydraulische afdichtingen & schrapers

Het afdichten voor hydrauliek is weer een compleet andere tak van sport deze afdichtingen moeten bestand zijn tegen een hele hoge druk. Hiervoor zijn verschillende oplossingen te krijgen waaronder Manchetten, zuigerafdichtingen en schraper. Wij hebben deze in verschillende materialen en vormen.

Vragen staat vrij!

Roman Techno helpt u graag

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over onze producten of diensten? Vul het contactformulier in en wij komen er zo snel mogelijk op terug.

    Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contactmoment. Lees de privacyverklaring voor meer informatie.

    Klant worden bij misschien wel dé beste technische groothandel van Nederland