ASSORTIMENT

VERSPANING

Boren, tappen, frezen en nog veel meer!

Voor verspanende gereedschappen bij je bij ons aan het goede adres! Wij hebben een heel assortiment aan: Boren, tappen, frezen, brootsen en kartelwielen uit voorraad leverbaar! Voor probleem vraagstukken staan we altijd open en kunnen in overleg zelfs op locatie langskomen om deze te verhelpen.

Draadsnijden

Wilt u draad gaan snijden of opsnijden daarvoor heb je natuurlijk goed en scherp gereedschap nodig. Ons gereedschap van merken zoals Phantom en Nabru bieden de juiste tappen en snijplaten voor elk materiaal.

Zagen

Om producten goed te kunnen maken moet je de juiste zagen hebben. Wespa en Stark bieden voor elke toepassing de juiste zaag. Of het nu gaat om een lintzaag of cirkelzaag deze zijn er in verschillende soorten en maten.

Ontbramen

Het is belangrijk de producten nadat deze bewerkt zijn af te bramen om scherpe randen te voorkomen. Om dit gemakkelijk en snel te doen heb je bijvoorbeeld een handontbramer nodig deze haal je eenvoudig langs de bramen af om ze te verwijderen. Ook in dit geval is er voor elke toepassing een oplossing.

Draaien & frezen

Draaien en frezen? Hiervoor heb je natuurlijk freesjes en beitels nodig. Phantom heeft alles wat je nodig hebt met betrekking tot draaien en frezen.