Actiefolder Noga Tools

Bij Roman Techno informeren we u graag wat onze actuele aanbiedingen zijn. Wij zijn een technische groothandel gevestigd in Someren (NB). Wij voeren een breed programma aan technische producten zoals o.a. gereedschappen, normdelen, bevestigingsmateriaal en onderdelen voor aandrijftechniek.

noga tools

Boren

“Je verkoopt geen boor maar je verkoopt gaten”, is een veel gehoorde uitdrukking, en dat klopt ook. Een juiste afweging in kwaliteit, standtijd en prijs bepalen de keuze voor de juiste boor! Het programma is voor 98% gebaseerd op metaal gerelateerde bewerkingen. De focus ligt dus heel duidelijk op de metaalboren. HSS of HSS-Co, cilindrische of MK-schacht, kort of lang, gecoat of ongecoat, hoger of lager prijssegment en dan vergeten we Micro, VHM en alle verschillende DIN nummers nog maar even. Het Duitse PTG mbH is onze partner voor ons borenprogramma. Naast de voorraad beschikt PTG over grote voorraden in Hagen (D) die wanneer nodig zeer snel geleverd kunnen worden. Voor het VHM-boren programma werken we samen met het Duitse INOVATOOLS®.

❯ Bekijk de folder van Noga Tools

Het gemak van Roman Techno

De acties en aanbiedingen bij Roman Techno zie je in de verschillende actiefolders van onze leveranciers en natuurlijk in onze showroom! U bent van harte welkom bij Roman Techno in Someren, Vlechter 24.