Las Spetters

Las- en snijapparatuur

Cebora las- en snijapparatuur gehomologeerd door vele autofabrikanten. Reparaties en schade aan de auto wilt u uiteraard op vakkundige wijze kunnen repareren en herstellen. Dat begint natuurlijk met goed gereedschap. Daarom hebben vele autofabrikanten diverse las- en snijmachines getest. De hiernaast afgebeelde autofabrikanten hebben de Cebora apparatuur gehomologeerd en bevelen deze machines aan voor laswerkzaamheden aan hun carrosserieën.

Beschermingsmiddelen

Alles-in-1 bescherming voor zeer veeleisende werkomstandigheden. De Adflo heeft een deeltjesfilter en kan eenvoudig worden uitgebreid met een geur-dan wel gas- en dampfilter. Daardoor biedt hij bij uiteenlopende lasklussen optimale bescherming. Groot voordeel van de Adflo is de compacte, ergonomische vormgeving. Het systeem werkt met een herlaadbare, interne batterij en heeft geen uitstekende hoeken. Daardoor is het zeer geschikt voor kleine ruimtes. Het opladen van de batterij gebeurt in slechts vier uur en de Adflo kan ondertussen gewoon worden gebruikt.

Las- en snijtoebehoren

Bescherm omstanders tegen gevaarlijk laslicht! Met behulp van de onderstaande producten beschermt u personen en producten in de directe omgeving van laswerkzaamheden tegen de hinderlijke en gevaarlijke stralingen die daarbij vrijkomen. Met lasschermen kan snel en eenvoudig een flexibele laswerkplaats worden gecreëerd.

Las Spetters catalogus

Bekijk de complete catalogus van Las Spetters.

Het gemak van Roman Techno

De acties en aanbiedingen bij Roman Techno zie je in de verschillende actiefolders van onze leveranciers en natuurlijk in onze showroom! U bent van harte welkom bij Roman Techno in Someren.