Makita aktie folder

De zekerheid van een goede verbinding

Kwaliteit die een vakman vraagt

Over naar de M zelf. Je zou kunnen zeggen dat er twee grote groepen gereedschappen zijn: de machines die materialen op maat maken (zagen, frezen, slijpen, knippen, etc.), en de machines die materialen aan elkaar vastmaken. Daar zijn er ook veel van, en de M gaat deze keer over die groep. Dus lees in deze M meer over (slag)schroevendraaiers, lamellenfrezen, tackers, momentsleutels en slagmoersleutels. Die vind je bij Makita in soorten en maten, er is altijd iets van je gading. Op snoer of accu, waartussen je tegenwoordig nauwelijks of geen verschil meer merkt. In 18 V of in lagere voltages, compacter en lichter en altijd met de kwaliteit die een vakman vraagt. Met prestaties die men vaak niet verwacht. We hebben het over de CXT lijn van Makita. Die telt inmiddels
ruim dertig machines en er zitten er meer aan te komen. Dus als je vaak boven je hoofd kleine gaten in beton boort, dan klaart de CXT boorhamer HR166D die klus met z’n lage gewicht van 2 kilo als geen ander. De HR166D vind je niet in deze M, wel op de website.

Download aktie folder van Makita

Het gemak van Roman Techno

De acties en aanbiedingen bij Roman Techno zie je in de verschillende actiefolders van onze leveranciers en natuurlijk in onze showroom! U bent van harte welkom bij Roman Techno in Someren.