Makita aktie folder

Continu efficiënt zagen dankzij automatische snelheidscontrole

De ingenieurs van Makita hadden nauwkeurigheid en snelheid in gedachten toen zij deze nieuwe invalcirkelzaag op accu ontwierpen. De machine wordt aangedreven door twee 18 V accu’s waardoor je de kracht van 36 V ervaart. En dankzij het constante toerental en de koolborstelloze motor zaagt je soepel, snel en energiezuinig.

130 kilo 1800 meter verplaatsen op één acculading (18 V)

Zware ladingen verplaats je vanaf nu met de Makita accukruiwagen. Met een maximale snelheid van 3,5 km per uur 130 kg verplaatsen zonder last van je rug te krijgen. Je kunt met een enkele accu (BL1830B) tot wel 1,8 km afleggen, zelfs een helling van 12° neemt hij zonder moeite. Ook aan de veiligheid is gedacht: een schijfrem, lock-key en ledverlichting zijn standaarduitrusting
op de DCU180. De DUC180Z wordt als frame geleverd, en je kiest dan voor de stalen bak of het rek om deze superhandige transporthulp compleet te maken.

Makita Aktie Folder

Bekijk de complete aktie folder van Makita.

Het gemak van Roman Techno

De acties en aanbiedingen bij Roman Techno zie je in de verschillende actiefolders van onze leveranciers en natuurlijk in onze showroom! U bent van harte welkom bij Roman Techno in Someren.