Phantom verzinkers

Aan het Phantom verzinkboren programma kunt u zien dat u met een echte verzinker specialist te maken heeft. Naast de zeer complete range is het kwaliteit en betrouwbaarheid waarin Phantom zich onderscheidt.

verzinkers - phantom - roman techno

Voor elke toepassing een geschikte oplossing

› De standaard uitvoering is HSS-E, daarnaast ook HSS-E 8% kobalt en volhardmetaal.
› Naast 3-snijders ook uitvoeringen met schuin gat en éénsnijders.
› Het grootste assortiment van Europa in verzinkers ligt op voorraad.
› Wanneer u op phantom.eu voor 19.00 uur bestelt, versturen we nog dezelfde dag.
› Diverse opnames zoals cilindrisch, 3-vlaks schacht, Morse Konus en zeskant bitopname.

Phantom verzinkboren

Voor het verzinken van boutgaten in verschillende uitvoeringen, met een overgangshoek van 180° voor bijvoorbeeld inbusbouten en met een overgangshoek van 90° voor platverzonken bouten.
Tevens zijn de kopverzinkboren leverbaar in fijn- en middel-passing en als voorbewerking voor kerngaten om daarna schroefdraad te snijden.

Het nitreren zorgt voor een hardere en slijtvastere snijkant zonder in te leveren op de taaiheid waardoor kans op breuk minimaal is.
Met de HardMetaal ingesoldeerde Tip kernboren combineren we de hardst mogelijke snijkant met een taaie stalen drager waardoor men sneller en langer kan boren voor de hoogst mogelijke productiviteit.

❯ Bekijk de folder van Phantom kernboren

Het gemak van Roman Techno

Dankzij het brede programma en onze know how kunnen wij de best geschikte kernboor voor uw toepassing adviseren. De acties en aanbiedingen bij Roman Techno zie je in de verschillende actiefolders van onze leveranciers en natuurlijk in onze showroom! U bent van harte welkom bij Roman Techno in Someren, Vlechter 24.